livetisims

Senaste inläggen

Av Simmer Nea - 9 juni 2013 20:24

Familjen Lund har fått en söt dotter! Hon har vuxit upp till ett barn helt nyss och jag har verkligen tagit mycket bilder på henne!

 

Bara för att bebisar är såå söta! Detta var mammas första intryck på henne:

 

 

OMG SÅÅ SÖÖÖÖT! <3

 

 

 

   

 

Posen ovanför ska egentligen inte se ut så där men jag fick inte dem att hålla handen, så jag mixtrade lite med dem och resultatet blev rätt så bra!

P.S Om ni undrar vart familjen Scroll har tagit vägen så tar det säkert ett tag före ni får träffa dem igen, jag väntar nämligen på ett planerat hus åt dem som kan ta ett tag.

ANNONS
Av Simmer Nea - 9 juni 2013 12:17

Har börjat med en utmaning som kallas "Den gamla goda tiden". Ni kan läsa hur den går till på Alltomsims blogg, här. Grundaren och hennes fästman heter Kimberly Lund och Markus Lund (vet att de har samma efternamn fast de inte är gifta). Har inte spelat så mycket med dem ännu, eftersom att mitt spel kraschade... -.-

Utmaningen går ut på att man inte ska ha ett "riktigt" jobb, utan man ska klara sig på jordbruk och fiske. Jag har byggt mina simmar en "jobbtomt" där de kan fiska och skörda växter.

     Här jobbar de varje onsdag (bilden ovanför). Lite andra bilder på dem: 

 

 

       

Jag ber om ursäkt för de fula mellanrummena på bilderna, vet inte riktigt vad som är fel...

ANNONS
Av Simmer Nea - 8 juni 2013 21:34

Gillar verkligen låten "A thousand years", så jag bestämde mig för att kolla om jag hittade en såndär sims video med låten, och ja det hittade jag! Videon är sjukt bra och låten är också bra! <3

-Bra spel

-Bra låt

-Bra video

Av Simmer Nea - 8 juni 2013 21:09

Nina Lowe och Ned Apple gifte sig för en simvecka sedan! De tillhör mitt övernaturliga hushåll. De hade sitt bröllop på en allmän tomt vid stranden (Månljuddens nått?).

   

 

Det var fullmåne den kvällen och Nina's bror är en varulv, så han förvandlades till den håriga besten han egentligen är...hans flickvän (älvan) svimmade och Nina svimmade också! 2 ggr dessutom...

 Fast bröllopstårtan kanske piggade upp henne...

   

Det är dessutom ett till bröllop på G!

 

Imorgon ska jag spendera dagen framför sims!

Av Simmer Nea - 1 juni 2013 19:16

Har slutat femman idag och har nu sommarlov (OMG!), så jag kommer nog inte uppdatera SÅ mycket men lite då, och då...Vill njuta av sommaren! Men idag passade det på att regna så jag startade sims och valde att spela på min övernaturliga familj. Tog rätt så många bilder som jag tänkte bjuda på!

                      

Av Simmer Nea - 26 maj 2013 11:57

Har spelat lite vidare på familjen Creme, så det blir en kort del av PGC:n!

 

Lukas och Elmer kom hem från universitetet och nu var det dags för Lukas att flytta! Bye bye! Detta är inte det sista vi sett av honom, han kommer att dyka upp på fester m.m ;)

 

Elmer fick en lite mer "vuxen" look.

 

Lukas och Cissi var ju bästa vänner, så Lukas tog med sig Cissi. Resten av Creme's saknade sin vovve, så de adopterade nya hundar (valpar)! De är väldigt lika Cissi och jag namngav dem Cesar och Cessi.

 

   

  

Jonas har blivit lite busig och bestämde sig för att busa med sin syster...

 

...men hans mamma kom på honom, och skällde dessutom ut honom.

 

Han ville gärna slippa straffet, så han tog och plockade upp tvätten (och ja, jag vet att det ligger en bränd hamburgare på golvet).

 

Men man kunde ju inte ta bort hans fälla, så hans syster blev helt gul i håret!

 

Efter att Jonas hjälpt till med tvätten så slapp han straffet, Lucy var på spaat den dagen så Elmer fick ta platsen och hjälpa Jonas. Tänk att de är bröder? 

 

Men detta räckte inte, Jonas hade inte lärt sig en läxa...Han fortsatte med att gillra en fälla som kallas "Läskig dator". Han satte även 2 pruttkuddar på sofforna...

  

Ännu en gång trixade han med sin systers dusch...

 

Elmers goda vän Elinor Donnblom från universitetet besökte Elmer.

   

 

Elmer har i hemlighet varit kär i Elinor, så han bestämde sig för att ta steget framåt...Han satsade allt på blommor och the heat of the momet kiss. Det verkade funka och efteråt blev de tillsammans. Och varför inte flytta ihop? :P Elmer frågade henne om de skulle flytta in, självklart sa hon ja!  

Alltså kommer Elinor att bli arvingens fru! Jag tyckte att hon behövde en makeover, och snygg det blev hon!

 

 

Jag tror jag ska låta alla bo i samma hus fortfarande, men när tonåringarna växer upp (6 eller 7 simdagar) så ska de och föräldrarna troligen flytta ut. Ska också verkligen försöka skriva mer PGC-inlägg, lovar! :)

Av Simmer Nea - 23 maj 2013 16:34

Är ju inte bra på att göra headers, men jag tyckte det var dags att göra en ny, resultatet:

 

Om den inte syns för dig, tryck på F5! ;)

Av Simmer Nea - 23 maj 2013 16:05

Slänger in ett litet inlägg nu fast jag har bloggpaus...Kom hem yesterday, från lägerskolan alltså, allmänt kul var det ju, härligt väder också! Imorgon åker jag mot Helsinki (Helsingfors), kommer hem på lördag kväll och på söndag slutar jag med bloggpausen. :) Jag har spelat lite på familjen Scroll och snart ska de flytta eftersom att det har kommit 2 nya familjemedlemmar! 

   

Cindy blev nämligen gravid under resan i Champ Les Sims, vill ni veta vad det blev? 2 flickor vid namn Magdalena och Madelene! Undrar verkligen hur de kommer se ut när de blir småbarn, enda tjejerna i familjen bortsett från Cindy och Mika ;)

    Samuel blev förresten balkung! Vi syns på söndag! 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se