livetisims

Senaste inläggen

Av Simmer Nea - 25 juni 2013 08:00

Nu när Lund har flyttat in i deras nya hus så tyckte jag att det var dags för dem att skaffa katt katter! Jag döpte dem efter Molly och Arthur Weasley i Harry Potter (är ett stort fan!). Arthur är den orange-randiga och Molly den bruna.

       

Sötisar! Förresten dottern som jag trodde hette Olivia, heter Carla (soffpotatis, älskar naturen). Lite kort inlägg men har inte hunnit längre ;)

P.S Elvira och Hannah är båda gravida!

ANNONS
Av Simmer Nea - 24 juni 2013 09:02

Kommer inte blogga för att jag ska till min storasyster och sova över från idag-onsdag, sen åker jag till min bästis och sover över från onsdag-torsdag, därför ingen bloggning. Imorgon klo 8 (7 i Sverige) så kommer ett tidinställt inlägg om nya familjemedlemmar i familjen Lund. ;)

     

Arkivbilder från april.

ANNONS
Av Simmer Nea - 23 juni 2013 15:15

Måste verkligen sluta skriva så mycket inlägg med Lund...Jag gillar att spela med dem och det är verkligen kul! Och jag vill att ni ska hänga med, så här kmr ännu ett inlägg med Lund!

Bart och Allan spenderade lite syskontid i den lilla parken brevid deras hus.

    

Förra gången när spelet kraschade så hann jag inte spara att Elvira fått Staci, så det blev istället Angie (Älskar naturen, ensamvarg). Kimberly var ivrig att se sitt första barnbarn så hon bjöd över Elvira som självklart tog med sig Angie.

   

Förlåt för dom dåliga bilderna... När Kimberly gosat klart med Angie så gick hon för att prata lite med Elvira. Dock fick Angie inte vara ifred...Hennes morfar ville också leka med henne!

 

 

Kimberly gav Elvira en present, som innehöll massa godis!

 

Dags för Eliza's födelsedag!

   

När jag stylat om henne, så fick hon och Eliza göra samma pose som Kimberly och Elvira gjorde när Elvira var barn.

Visst blev hon söt? Eliza och Allan är bästisar för alltid, och de är verkligen lika!

           

Kuddkrigsbilderna var tagna samma kväll som Bart var på balen, Kimberly och Markus var inte hemma (de hade åkt för att ta hand om Markus faster som var sjuk, de trodde att Bart kunde ta hand om huset och barnen). Sen har jag inte bild på hans balfoto eller bild på Allans födelsedag, han växte upp till tonåring och hur han började se ut var ingen överraskning, han är såå lik sin storebror...

 

Bröderna gör ofta läxorna tsm, eftersom att det är väldigt svårt, men då får dom bara hjälp av varandra. Men Allan fick inte ha en tonåringsbror så länge, eftersom att det var dags för Bart's födelsedag!

     

Före han flyttar ut så måste jag hitta en fru åt honom, så han fick stanna ett par dagar till.

 

Hans fru blev Hannah Jones Lund!

   

De gifte sig i badrummet där ALLT händer, t.e.x att Elvira föddes där, Allan blev född där, Eliza blev också född där och att Dmitri friade till Elvira där...

 

De fick flytta ut och nu är det ju bara 2 barn i huset så Markus och Kimberly hinner med varandra.

   

Tiotusen röda rosor...

   

Angie har växt upp till barn och Elvira är gravid igen.  

Gillar verkligen tavlan som Markus målade (ovanför), han har målat av Sunset Valley, ser ni det? ;)

Eliza har tjatat på sin mamma om att få börja med balett och till slut gav hon med sig. Eliza har vunnit dessa:

 

Hon tycker också om att visa upp sig för andra:

  

 

Men nu är Eliza's barnår över och det är dags för henne att fylla år! Här har ni skönheten:

 

 

Hannah och Kimberly är var båda gravida och Hannah har fött en son vid namn Howard (ensamvarg, atletisk). Och Elvira har fått en till dotter vid namn Juliana (klumpig, virtuos). Kimberly fick sitt 5:e och sista barn, en dotter som jag tror att jag döpte Olivia. Jag har tröttnat på det gamla huset och ville bygga ett nytt, smakprov:

Vad tycks? Jag är inte klar än, men jag satsade på ett enkelt hus.

Av Simmer Nea - 21 juni 2013 21:56

Före Universitetsliv kom ut så visade jag ju er en karta över Universitets-staden. Nu är det snart bara 5 dar kvar tills Semesterparadis släpps! Dags att ta en titt på kartan över Isla Paradiso! 


 


(Tryck på bilden!)

Bjuder även på ett par bilder som inte är mina :)

             

Har inte förbokat det än, men jag ska absolut köpa det! Hoppas ni haft en bra midsommar, det har jag! :D

Av Simmer Nea - 20 juni 2013 14:46

Tävlingen som gick ut på att gissa en tavlas värde är avslutad! Tack till er som deltagit, uppskattar det verkligen! 

 

Så hur mycket är tavlan värd? 

*trumvirvel*

Den är värd 396 simdaler! Närmast kom Madde med sin gissnig på 390 simdaler! Tack så mycket för er som deltagit! Madde du får kontakta mig när du läser detta, eftersom att du inte har nån blogg, så får du istället önska ett specifikt inlägg eller liknande! ;)

Av Simmer Nea - 16 juni 2013 21:59

Det blir mycket text om familjen Lund i detta inlägg...hoppas ni tål att jag skriver mycket om dem, för jag spelar mycket med dem! Jag har spelat i typ 2 timmar ända tills nu, då det kraschade...-.- Men hann spara iaf som tur är! Nå under dessa timmar har detta hänt:

Allan växte upp till ett småbarn och började se ut like this:

   

Inte så bra bilder, men men... För en gångs skull så lät jag jobbdagen bli på torsdag, slappardagen! Alla var ju lediga så hela familjen åkte tsm.  

 

Och jaa, Kimberly är gravid, IGEN :D 

Samma kväll skulle hon föda. Jo förresten jag undrar en sak, varför föds alla barn i badrummet? (Förutom Bartholomew). Det blev hursomhelst en liten flicka vid namn Elizabeth (minns inte egenskaperna, som vanligt...)

  

Dags för Elvira att fylla år!

 

   

Hon blev rätt så snygg faktiskt :P Jag ska inte lyda reglerna (varje barn som blir till ungdom och inte är arvinge skall genast flyttas ut), nepp, först ska jag hitta en man åt henne (vilket jag redan har hittat). Han heter Dmitri Inbråten (weird efternamn...)

     

Han sa dock nej till frieriet, men när vi åkte hem till huset, så bad jag honom flytta in och så fick han fria till oss istället (nu måste vi heta Inbråten...)

 

Sen hade jag dem att försöka skaffa barn i duschen och vips så flyttade de ut! 3 dagar senare så visade det sig att de hade fått en flicka (tror jag?), bebisen heter iaf Staci, och det borde ju vara ett flicknamn!? Hennes egenskaper är Lättsovare och Slabbig. Antar att egenskaperna kommer från Dmitri's sida...hehe. Bart, Allan och Markus delade födelsedag, och Bart fick egenskapen Perfektionist och Allans kommer jag inte ihåg...Även Lizzie har fyllt år!

 

 

Jättebra bilder asså -.- 

 

Vet ni vem det är? Det är Allan, han är typ Barts tvilling!

 

Okej kanske inte såå lika, men lite i alla fall?

P.S Tävlingen avslutas den 20:e juni, SNÄLLA VAR MED! :D

Av Simmer Nea - 13 juni 2013 18:42

Tänkte skriva lite om familjen Lund, eftersom jag spelat väldigt mycket med dem idag.

 

Elvira springer alltid till skolan och hem. (Dom hade ju inga skolbussar förr i tiden.)

       

Elvira drömmer en hel del om att bli drottning...dock kommer det inte att hända!

 

Kimberly är gravid igen och hon fick en...

 

 

...pojke! En pojke vid namn Bartholomew.

 

Jag har valt Elviras livslånga önskan, kommer inte ihåg vad den heter, men det går ut på att samla in 20 mindre djur från naturen, hittils har hon samlat in 11 stycken!

 

Falken hette Fenix, men lämnade nästet, så han är tjaa, borta...

 

Dags för Elvira's birthday!

   

Även Bart har växt upp och han är väldigt söt tycker jag!

   

Han och storasyster kommer väldigt bra överens.

 

Elvira träffade en kille i skolan som hon genast föll för, hon tyckte att ett kärleksbrev var den bästa ideen.

 

Som ni ser på bilden så har Bart växt upp och även hans låtsaskompis Petra.

 

Kimberlys livslånga önskan är att uppfostra fem barn från bebis till tonåring, så det är bäst att skynda på! Denna gång blev det ännu en pojke som fick namnet Allan.

   

Även Allan har växt upp till småbarn, Kimberly verkar njuta av kalaset! Längre än så har jag inte kommit, jag byggde även en kyrka idag, bilder kommer när jag hinner. Exakt 2 veckor kvar till Semesterparadis! Har ni beställt det? Rösta i omröstningen OCH var med i tävlingen, SNÄLLA! :)

Av Simmer Nea - 9 juni 2013 20:43

Tänkte ha en liten tävling nu, det går ut på att man ska gissa hur mycket denna tavla är värd:

 


Man får bara gissa 1 gång och den person som kommer närmast det rätta svaret eller t.o.m gissar rätt så vinner! Priset är att man får antingen en länkning eller så får man önska nått specifikt inlägg! Men om man inte vill ha nått av det där så kan man ju önska sig nått annat pris, så ser vi om vi kan komma överens! ;) 

Ledtråd: Det är under 500 simdaler, men över 100 simdaler!

   

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se