livetisims

Senaste inläggen

Av Simmer Nea - 4 juli 2013 20:48

Tyckte att det var dags för ett inlägg med CAS innehållet som kom med Semesterparadis. (Klicka på bilderna för att få dem större.) 

Hår 

                         

Kläder för kvinnor

                                                               

Kläder för män

                             

Småbarn och barn

                             

Jag vet att simfötterna saknas men var för lat att öppna programmet bara för en bild, hehe...

P.S Imorgon på kvällen är jag borta och jag är kanske borta på lördag också.

ANNONS
Av Simmer Nea - 2 juli 2013 10:12

Med The Sims 3 Semesterparadis kommer det med en ny färdighet, dykarfärdigheten. När din sim förbättrat denna färdighet kan hen söka dykarjobb på bistron, vetenskapsanläggningen och på stadshuset. Detta är ett bra sätt att tjäna lite extra pengar. Exempel på dykarjobb:

   

Hoppas detta inlägg var till hjälp i ditt spel!

ANNONS
Av Simmer Nea - 2 juli 2013 09:58

Har skapat två nya kategorier som heter Jobb och karriärer och Häng med. I Jobb och karriärer kommer jag skriva om tjaa, som det står om jobb och olika karriärer. I Häng med skriver jag t.ex ett inlägg som heter Häng med:när jag bygger ett hus, eller något dylikt. Om du har nån specifik önskan på en speciell karriär är det bara att säga till ;) Kort och tråkigt inlägg men ville bara informera er om senaste nytt. Och en annan sak var det också...Min PGC är borttagen, och jag ska inte ljuga åt er, jag tog bort den själv. Jag njöt helt enkelt inte av att spela på familjen Creme och jag vet att detta är andra gången jag tar bort min PGC, men det var inte roligt att spela på just det hushållet, tyvärr. Vet inte om jag startar en ny, vad tycker ni?

 

Gammal bild på Nea Äventyrare.

Av Simmer Nea - 1 juli 2013 12:46

Min sim Jasmine så har dykt mycket på sistone, hon har låst upp Stenrevet och Davy Jones kista. Gillar verkligen ideen att de har döpt en av dyktomterna till Davy Jones kista från Pirates of Carribbean. Lite bilder från under ytan:

 

 

 

 

   

 

 

 

 

Och sen en extra bild från ovanför ytan. Jag blev liksom panik när den simmade under min husbåt, jag trodde liksom att det här skulle hända...

Vill ni förresten ha en guide om hur man blir till en sjöjungfru? ;)    

Av Simmer Nea - 30 juni 2013 08:00

Som jag berättade i förra inlägget så har jag ett hushåll som heter Beach-friends. De bor i Isla Paradiso och de utforskar just nu alla möjligheter i det tionde expansionspaketet till The Sims 3. Det består av 3 simmar, 2 tjejer och 1 kille. De heter: Jack Sparrow, Jasmine Sparrow (syskon) och Pearl Aquarelle. Jack är badvakt och har hittils räddat 2 liv. Jasmine ska i framtiden förvandlas till en sjöjungfru och Pearl ska bli hotelldirektör. Pearl är den lite brunhåriga och Jasmine den orange-rödhåriga.

 

     

   

   

Bilder från deras husbåt:

   

   

Vad tycks? Själv tycker jag det är ganska enkelt men fint. :)

Av Simmer Nea - 29 juni 2013 18:00

Tidinställt inlägg 

Har filmat lite filmer till bloggen när jag spelat på mitt hushåll Beach-friends. Videorna har dålig kvalite och är tråkiga, men bättre än inget antar jag! ;P


 

Själv gillar jag videon i mitten bäst, vilken gillar du bäst? 

Av Simmer Nea - 29 juni 2013 11:39

Som sagt fick jag Semesterparadis igår och jag kan säga att det verkligen är kul! :D Bjuder på en bildbomb!

                                                     

Haha 27 bilder...Vill också informera er att jag ska åka till en sommarstuga idag och kommer hem först imorgon, men ska försöka ordna tidinställda inlägg.   

Update:Tidinställt inlägg ikväll (29.6) kl 18:00 Sverige och kl 19:00 Finland, ett annat tidinställt inlägg imorgon 8:00 i Sverige och 9:00 i Finland.

Av Simmer Nea - 28 juni 2013 16:01

Antar att ni inte fattar rubriken...det betyder semesterparadis fast på finska.

 

Japp idag köpte jag Semesterparadis, ska börja spela ikväll! Så himla glad! :D

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se