livetisims

Senaste inläggen

Av Simmer Nea - 5 augusti 2013 19:50

Har försökt göra en höstdesign och det gick ju så där...Haha jag är sämst på att rita löv, jag vet! Om ni inte ser den tryck på F5.

 

ANNONS
Av Simmer Nea - 3 augusti 2013 08:56

Har spelat vidare nu med Mia och Mikaela, man kan säga att både inget och mycket har hänt!

   

Även fast Mia har egenskapen slabbig så har hon bestämt sig för att börja hjälpa till hemma nu, hon är ju inget barn längre...

 

Mia har ju tagit examen i teknik så hon fick därför ett försprång i karriären, hon lyckades även med en befodran för inte så länge sen, nämligen till komissarie Mia! Då fick hon en egen polisbil :D

 

Mikaela skulle gå ut och räfsa (nån måste ju göra det?), men då började det regna! Såklart...

 

Mia lyckades hitta något intressant om grannen, Loke Bägare, så hon rapporterade det till stationen.

   

Mikaela hittade en kille på vid namn Pedro, hon gillade honom verkligen och dom pratade även om barn. :O

 

Det gick framåt helt för fort och Mikaela friade åt Pedro! :S De hade blivit rumskompisar tidigare, men det funkade inte för honom att flytta in? Skumt! Så han fick bara vara vår rumskompis...och fästman såklart!

     

När spökeridagen kom så ordnade jag en skördefest, på bilderna ovan kan ni se flera personer ur familjen Clark.

   

Åh, saknar dessa två, speciellt Lily!

 

Pedro var ju en trevlig kille, som väcker en med megafon! 

 

Jag vill ju att Mikaela ska få fler barn så hon fick stå rätt så länge och dansa till barnmuik. (hon var redan gravid vid detta tillfälle)

 


Hon fick reda på det efter jobbet och rätt så glad var hon även fast hon inte gillar barn.
   

Mia gick för att tala lite med Pedro och han började flörta med henne, rätt så arg blev hon, men hon kunde inte låta bli att känna bandet mellan dem...

   

Och hon gjorde det stora misstaget och kysste honom...åhnej vad har hon jag gjort? Men han var ändå inte den rätta...

     

Det var väl bara att göra slut då! Så Mikaela bad honom att sticka och aldrig mer dyka upp i hennes liv.

   

Mia kände sig väldigt skyldig så hon bestämde sig för att be Pedro möta henne i en liten park. Där så bad hon honom att de bara skulle vara vänner, dock blev han väldigt sur på henne, fast lika bra det!

 

Fast jag kan säga att Mikaela sörjde inte ett dugg! Hon bara fortsatte att dansa, och hoppades att hennes bebis/bebisar skulle bli som dess/deras fader.

 

Vinterns första dag hade kommit, så Mia brände upp lövena som Mikaela krafsat ihop. Förresten? Ni kanske undrar hur systrarnas relation är, de är inte precis vänner men Mikaela känner sig ändå inte ledsen över att ha förlorat Pedro utan hon är mest arg över att sin syster nånsin skulle gå bakom ryggen på henne, och förvånad.

   

Under graviditeten så träffade Mikaela en kille som heter, Stefan Svard, och han är förhoppningsvis den rätta! Dom verkar i alla fall gilla varandra väldigt mycket! ;)

   

Efter 3 dagars 9 månaders graviditet så var det dags! Jag hoppas att Stefan inte gör så där varje gång Mikaela ska föda...

 

Två pojkar blev det! Anton (modig, älskar naturen) och Antonio (ivrig, klumpig). Mikaela tog hem dem i en söt korg <3

 

Plötsligt dök tjejen ovanför upp i huset, hon var väl desperat efter att hålla i en bebis eftersom att hon inte gjorde annat...

    

Dagen efter att de fötts så åldrade jag upp dem (orkade inte vänta!). Fel anlag för båda två! Kommer inte riktigt ihåg men ingen av dem är arvingen, rätt så lika sin fader i alla fall (utseendet). Men nu ska jag fortsätta att spela! :D 

P.S Det kommer snart komma upp en höstheader på bloggen, fast jag vet inte riktigt om den är så höstig...

PGC
ANNONS
Av Simmer Nea - 30 juli 2013 20:45

   

När de kom hem från universitetet så var det dags för att åka till stadshuset på den där grejen när man slutat skolan ;) Mia blev Den som antingen blir en idrottstjärna (lögn, hon är polis!), Mikaela blev Mest populär. Genast när ceremonin var klar så packade Jessie och Lily sina väskor och flyttade till Lilys gamla hus. Eftersom att jag skulle börja på generation 2 så tyckte jag det vore bäst att generation 1 skulle flytta ut, men vi kommer säkert få se dem på fester m.m Nu ska jag visa hur huset ser ut efter renoveringen!

   

Källarkorridoren och tvättrummet, love it!

 

Mia's sovrum, svävarsäng och tavlor som Lily målat.

   

Mikaela's sovrum, älskar färgen!

    

Hallen och lite av köket, ny trappa och badrummet har bytt plats.

   

Köket och matbordet.

 

Övervåningen, nytt skrivbord och bokhylla.

 

Badrummet på nedervåningen, dusch istället för badkar. Är mest nöjd med köket och Mikaela's sovrum men allt annat blev väl också rätt okej, eller hur? :)

   

Mia fortsätter med sitt smygande, bugg...Ska prova resetsim nästa gång jag startar spelet, hoppas det fixar sig.

   

Mia hade det lite tråkigt, så hon bestämde sig för att uppdragera spisen till förbättrad matkvalitet.

 

Medan Mia var på jobbet så åkte Mikaela till sin mamma för att se hur hon hade det, hon verkade må bra och hon bar sina finkläder...

 

Sen så ville Mikaela skissa av sin mamma naken (?) och det gick hon med på, men det var Mikaela som var naken och inte Lily? 

 

Det närmade sig klockan 3 (jobbtid!) så Mikaela var tvungen att gå, hon gav sin mamma en kram och sen åkte hon iväg till restaurangen. Mia och hon planerar även att skaffa en katt/hund. Vad tycker ni katt eller hund?

PGC
Av Simmer Nea - 28 juli 2013 21:56

Har suttit och fixat med ett litet collage med Mia's och Mikaela's egenskaper, favoriter och nuvarande utseende. Inget spektakulärt men tänkte det skulle vara roligare för både er och mig ;)

 

Dom borde ju ha 6 egenskaper (man får ju välja en extra egenskap när man tagit examen, och vanligtvis så har ungdomar 5 egenskaper), men jag har kanske typ glömt bort eller nått? Haha, vet inte...Håller på och renoverar deras hus nu och ni kan se hallens tapeter i bakgrunden på bilderna. Visar bilder när det är klart! 

PGC
Av Simmer Nea - 27 juli 2013 21:54

Det kommer en livesändning den 30:e där dom kommer tala om det nya expansionspaketet In i framtiden. Det är vanlig tid, d.v.s; klo 19:00 i Sverige och klo 20:00 i Finland. ;)

 

Missa inte om du vill se mer om den kommande expansionen! HÄR!

Av Simmer Nea - 27 juli 2013 21:42

Vissa av er vet kanske att jag gillar älskar katter? Var nyss inne på Pixicat och hittade söta kattskor!

 


                                                   LADDA NER

 

                                                  LADDA NER

Av Simmer Nea - 27 juli 2013 17:49

Nu har tvillingarna äntligen tagit sin examen! 3 terminer och 28 simdagar har gått, men som tur är så har dom inte åldrats en enda dag ;) Jag vet att jag har spolat över en hel del men detta har hänt: Jessie har blivit vuxen, Lily har målat många tavlor och Mia har vunnit två idrottspris. Så vi startar från deras ankomst till universitetet.

Jag tyckte att dom skulle få hyra ett eget hus, eftersom att de är rätt så rika (typ 50 000 simdaler). Ett litet blått hus nära till lektionerna.

   

Blev väldigt nöjd med deras sovrum, speciellt sängarna. Totalt älskar lakanen! Ni kanske ser balkronan på hyllan; Mia blev baldrottning ;)

   

Välkomstmötet gick väl helt okej, systrarna tog åt sig läsk och godis som dom kräktes av (snåla proffesorer som köper gammalt godis!).

 

När de väl var i Edelcreutz byggnaden så passade de på att ta lite bilder i fotoautomaten.

     

Föreläsningarna gick sådär...Mikaela ville hela tiden sova genom föreläsningarna...Soffpotatis! 

         

Bowling var en stor favorit för Mikaela. Hon bowlade oftast på tisdags och torsdagskvällarna medan Mia var på sina föreläsningar.

     

Fina sommarkvällar på campus!

   

Ibland fikade de på Mörkrostade Bönans cafe.

     


Mikaela hann även med lite biljard, och rätt så duktig var hon.

 

Mia började söka i galaxen och fann en hel del stjärnor som jag bland annat döpte till: Frodo från Sagan om ringen, Aragog från Harry Potter och Gandalf som också är från Sagan om ringen...Och ni skulle kanske behöva se hur dom ser ut som ungdomar? 

     

Två väldigt fina ungdomar, tycker i alla fall jag. När de var småbarn så gillade jag Mikaela bäst, när de var barn gillade jag Mia bäst, när de var tonåringar gillade jag Mikaela bäst och nu när de är ungdomar så är de nog på samma nivå! :) Väldigt olika men ändå systrar...

 

Haha, gillar denna bild...

 

Mikaela träffade en kille som hette Matteus Ståhlberg och de blev nästan bästa vänner, men han var en paparazzi. Varje gång jag bjöd över honom så pratade han med mig men sen stack han? Så Mikaela hann aldrig la in stöten...

 

Att göra pannkakor när man är stressad är nog ingen bra ide! Prova INTE där hemma!          

     

Otroligt vad dom två första terminerna gick fort! :D MVG till både Mia och Mikaela. Sen stack dom hem i några simstimmar och så bar det av tibax till universitet! Om ni inte visste det så studerar Mia teknik (jag har bestämt mig, hon ska bli polis!) och Mikaela studerar konst (hon ska jobba som kock).

 

Vintern hade kommit till campus!

       

När systrarna hade donerat fnitter (Mikaela) och saliv (Mia) så började Mia "slicka tungan" och en rolig syn var det! :D

   

Sen hjälptes de åt att bygga en snögubbe, det var ju trots allt ett år sen.

 

Efteråt var det ju lite kyligt så Mikaela serverade lite heta drycker.

     

Mikaela fick i uppgift att redovisa på den vita tavlan (jag kallar den så), så sagt och gjort!

 

Även fast de är ungdomar så är de slarviga och lite oansvariga!

 

Betygskort numero 2 är här! Gissa om det var bra? MVG till båda två även denna gång.

   

Dags för examen! Mia hade tränat strax före ceremonin så hon bar sina träningskläder hela tiden...Sen bar det av hemmåt för gott, jag tror att Jessie och Lily ska fortsätta att bo i huset men direkt när de blir gamlingar får de flytta ut! 

PGC
Av Simmer Nea - 25 juli 2013 16:11

     

När Lily och Jessie kom hem så köpte de nytt, en helt ny bil (dom har aldrig haft en bil), varsin kenspa åt döttrarna och alla fick även varsitt paraply (Mia's är det med dödsskallar och Mikaela's det med prickarna).

 

Var bara tvungen att visa den här bilden, 2 skolbussar liksom? Bugg...

   

Mia gick på bio med sin halvbror medan Mikaela gjorde läxorna med Lily.

 

Systrarna gjorde sitt anlagstestet, ingen fick nått speciellt stipendium, men jag har bestämt mig för att Mikaela ska bli kock och Mia ska bli antingen polis eller militär, vad tycker ni?

 

Vad hon än väljer så måste hon träna!

   

Systrarna ville campa nånstans med tältet som Lily och Jessie köpt i Frankrike, Mia tyckte kyrkogården, medan Mikaela tyckte att trädgården skulle duga, fast Mia vann...Kyrkogården blev det! 

 

Fast det var nog inte en så värst bra ide, polisen haffade dem....Och tältet står fortfarande kvar på kyrkogården :D

 
Eftersom att Mikaela ska bli kock så måste hon ju börja träna på att laga mat, våfflor är ett enkelt recept! ;)

   

Ansvaret att hålla Jessie's chefs vaka föll på familjen Abster. Inget spektakulärt, de sörjde och åt ett franskt recept som Lily lärt sig.

     

Tonåringar som dom är så gick dom och kastade ägg på grannens hus, smart...

     

Fast Mia var den enda som blev haffad denna gång, hon var också den enda som fick en utskällning...Det bådar inte gott för framtiden om hon vill bli poliskonstapel!

 

Och en till utskällning...

 

Men självklart blev de sams igen. ;)

PGC
Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se