livetisims

Senaste inläggen

Av Simmer Nea - 4 maj 2013 09:05

Har byggt ett nytt hus åt familjen Creme. Det förra var snyggt från utsidan men insidan kändes inte riktigt Creme...så jag byggde ett nytt på en ny tomt! Huset kommer komma upp till min studio senare (jag meddelar er) så att ni kan ladda ner det. Bilder från huset:

Ursäkta den mörka bilden!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tonåringarnas rum blev inte så tonårigt, men rätt så snyggt...

 

 

 

 

Det gul-gröna rummet är Jonas (visst heter han så) rum. Claras rum är ännu inte färdigt eftersom att  hon just fyllde år och jag avslutade spelet då, men ni får se det nån annan gång!

  

ANNONS
Av Simmer Nea - 3 maj 2013 19:35

Hoppas ni inte tycker att det blir för mycket nedladdningsinlägg ;) Tänkte alltså tipsa om downloads, nämligen sovkläder och badkläder åt simmarna! Först 2 söta shorts som simmarna kan sova i, från Poppy Sims.

             

Sen ett simklädersset från Ace Creators.

Sen en bikini!

Nu min absoluta favoritbikini!

 

Sen sovkläder från Ace Creators.

   

Som vanligt kommer ni till nedladdningssidorna genom att klicka på bilderna! Planerar förresten en nedladdnings guide! :) 

ANNONS
Av Simmer Nea - 1 maj 2013 16:46

Jag såg i omröstningen (tack för att ni röstat!) att några ville att jag skulle skriva en guide. Då undrar jag hurudan guide ni vill att jag ska skriva? Vill ni ha en husguide, hur man får olika varleser (plantsim, låtsaskompis m.m..) eller vill ni ha nån nedladdningsguide? Snälla kommentera vad ni vill ha så jag vet! :) 

   

Glad 1:a maj förresten! :P

Av Simmer Nea - 30 april 2013 21:58

Ni som har Destination Världen vet att det kommer med en kinesisk stad, nämligen Shang Simla! Det är i alla fall en väldigt vacker by enligt mig. Så jag tar med Shang Simla till landskapskategorin.

 

                 

Förresten om ni tycker uppdateringen är låg kan ni kolla min tumblr simblr, där lägger jag upp bilder ganska ofta! Ni kan också kolla på min personliga tumblr där jag lägger upp bilder jag själv tagit!

simmernea.tumblr.com photobynea.tumblr.com

Av Simmer Nea - 30 april 2013 17:20

YIPPI! Nu är det sista dagen av 30-dagars utmaningen! Jag tycker det har varit jobbigt att svara på frågorna och så, men nu är det över...

Dag 30:--Favorit ur de övernaturliga varelserna (häxa m.m..)?-- 

Min favorit som kom med övernaturligt är nog häxan och älvan. Häxorna är coola när de trollar och förvandlar. Älvorna är så coola med sina tricks och konster!

 

Kommer ni ihåg denna bild? Jag hade med den i detta inlägg och det passar väl om jag avslutar 30-dagars utmaningen med samma bild den startade med! Nu kan jag börja skriva normala inlägg igen! Glad valborg förresten!

Av Simmer Nea - 29 april 2013 19:51

Tänkte skriva om familjen Scroll nu (som jag i misstag i spelet döpt till Scorll). De bor i Sunset Valley i ett hus som jag byggt:

 

Lite konstigt jag vet :P Hursomhelst så är detta en legacy familj och grundaren är Cindy Scroll:

 

Jag ändrade hennes look under hennes medelålderskris, så hon såg ut lite annorlunda från början. Hennes egenskaper är: Flörtig, Modig, Händig, Kockbegåvning och Sparsam. Hon är gift till en sim som lever i Sunset Valley, Leighton Sekemoto, fast han heter nu Leighton Scroll. Han har ju också en son, Sam Scroll (Sekemoto) och Cindy hjälpte till med att uppfostra honom. Cindy är i nivå 5 i händighet, nivå 9 i matlagning och jobbar i Affärer 5. Sam är en ungdom och han har gått på universitetet och tagit examen (fast egentligen inte eftersom att mitt spel buggade så jag var tvungen att hoppa av -.- men han fick ändå sitt CV) och han jobbar i musik 4. Han är väldigt kreativ, egenskaperna är: Kockbegåvning, Ivrig, Virtuos, Avantgardist, Konstnärlig och Fiskare. Han är har bemästrat gatukonst, är i nivå 8 i målning, gitarr nivå 3 eller 4 och nivå 2 eller 3 i matlagning. På universitet träffade han även en tjej som han föll för; Mika Moore. De bor nu tillsammans och har en egen stuga på bakgården.

 

 

 

Bilder från deras stuga:

     

De kommer säkert att gifta sig i framtiden, men tills dess så har jag nog byggt en kyrka att gifta sig i! ;)

Sam har 2 halvbröder; Samuel och Charlie. Samuel kommer från Sam och Charlie från Cindy. S:et och C:et. Samuel är äldre och blev just en tonåring, hans egenskaper är: Våghals, Atletisk, Tungsovare och Oemotståndlig. Jag har inte stylat om honom ännu men så här såg han ut som barn:  

 

 

Hans lillebror Charlie har ni nog sett förr på bloggen;

 

Han är ju såå söt! Klumpig, Geni och Datorsnille. 

 

 

 

Bilder från huset:

 

     

Om ni undrar hur jag får hela rum att synas på bilderna så är det för att jag trycker på Tab-knappen, som vanligtvis är ovanför Caps Lock på tangentbordet. Kommer troligtvis göra en guide om olika knappar framöver! Kolla förresten in den nya omröstningen och rösta! :P 

Av Simmer Nea - 29 april 2013 12:00


Dag 29:--Favoritvarelse(låtsaskompis m.m...)?-- 

Jag tycker nog om allihopa! Mumierna är väldigt roliga men läskiga, låtsaskompisarna är så söta när de leker med barnen och Benhilda är bra att ha som hembiträde (det finns ju fler dessa är bara ett par). Det är nog för svårt att välja! Så jag tar alla!!! :P

 

Av Simmer Nea - 28 april 2013 19:50

Ska göra ett inlägg utanför sims nu. Jag ska låta det vara ett "20 saker ni inte visste om mig" (OBS.Ni som känner mig kan veta ett par av sakerna).

 • jag hatar älgar
 • jag är född 1.1.2001 klo.00:07
 • om jag får 9 i ett matteprov blir jag jättesur
 • jag är onöjd om jag får under 9+ i diktamen
 • jag är yngst i min familj och mina storasystror är vuxna 
 • jag är moster åt en pojke (6 år) och en flicka (2 år)
 • jag och min klasskamrat delar kusiner, dock är vi ej släkt
 • jag kan mycket om fåglar
 • jag har aldrig varit utomlands
 • jag hatar blodbrödssoppa
 • jag älskar Italien <3
 • jag är livrädd för skalbaggar, huggormar, spindlar
 • jag är rätt så knäpp (på ett roligt sätt)
 • jag är ca. 154 cm lång
 • jag pallar inte att folk tittar på mig när jag skall pröva nått nytt (som t.e.x att göra en "hoppkullerbytta" på studsmattan)
 • jag har en Nikon D3100 
 • jag är mörkrädd och sover med en nattlampa i rummet
 • jag kan skrika högre än andra
 • varje kväll före jag lägger mig slår jag kudden tills jag tycker att den är tillräckligt mjuk
 • jag älskar att läsa, speciellt Kitty

Hoppas ni tyckte listan var bra!

P.S Om ni inte visste det så älskar jag katter!

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se