livetisims

Senaste inläggen

Av Simmer Nea - 16 maj 2013 19:04

Som ni märker så har jag inte skrivit nått, kommer pausa bloggen ända till 26:e maj. Är borta nästan hela nästa vecka men kommer hem på söndan. Vi syns då! ;)

 

P.S Tack för att ni fortsätter att besöka bloggen :)

ANNONS
Av Simmer Nea - 9 maj 2013 18:26

Jag kommer inte sluta blogga, men jag tar nog bloggpaus tills nästa vecka (eller inte...), sen efter nästa vecka åker jag iväg på lägerskola i 3 dar, kommer hem på torsdag, på fredag morgon åker jag till Stafettkarnevalen. Så jag är rätt så upptagen! Om ni vill höra av mig kan ni ju alltid läsa min nyskapade blogg (ej sims):

 

newyearkid.blogg.se

 

   

ANNONS
Av Simmer Nea - 7 maj 2013 20:09

Jag har haft en väldigt liten statistik på sistone...Är det nått ni tycker är dåligt på bloggen, eller? Jag ärligt talat vill sluta blogga på grund av detta, jag vet också att man inte ska pressa sina läsare, men det är så här det känns...Ska jag sluta? :/

 

Av Simmer Nea - 5 maj 2013 19:35

Detta inlägg kommer inte att räknas som ett PGC-del. Elmer och Lukas har nu åkt till universitetet och båda studerar Företagskunskap. Jag har tagit ganska många bilder på dem, så jag låter bilderna tala för sig själva.

     

       

     

 

 

 

 

Jag tror detta kommer bli Elmer's framtida fru...

Av Simmer Nea - 4 maj 2013 19:16

Idag spelade jag ungefär 3 timmar med familjen Creme, utan att det laggade ihop! :D 

Det var dags för balen, Lukas gick med Millan Croona medan Elmer gick själv.

Gissa vem som blev balens kung? Jo, Lukas!

 

Deras balfoton:

 

Efter balen började de bråka, troligtvis om att Lukas blivit balkungen...

 

Det blev bara värre och värre, medan de bråkade slappade deras mamma i bastun...

 

Tillslut började de t.o.m slåss!

   

Elmer vann, men deras mamma hade hört allt, hon kom och skällde ut båda två...och bad dem ställa sig i "skamvrån".

   

Brödernas relation var hemsk och de började dissa varandra -.- Sen bar det av till skamvrån, fast ett konstigt ställe att stå på...framför föräldrarnas sovrum...?

Den natten fick Lukas sova i bastun, i en sovsäck.

 

Nästa dag så fick Luka privatundervisa Jonas (han har bra betyg, men lite extra kunskap är ju bra!).

 

Lucy bestämde sig den morgonen att avsluta sin bok som hon hade påbörjat när hon var gravid med Lukas&Elmer, Gravidivitetens under. (Om ni inte visste det så jobbade hon förr i Journalism, men slutade för barnens skull).

Clara gick ut och lekte på deras bakgård. Är hon inte söt? <3


 

Eftersom att Lukas hade U i sitt betyg så var jag inte säker om han skulle klara sig eller om hans personlighet skulle ändras för all framtid, så jag skickade iväg honom till den dyraste internatskola som fanns. Hans sista kväll i huset hade kommit, så han bjöd över sin flickvän Millan, som hade blivit ungdom -.- Jag märkte inte detta så jag fattade först inte varför de ej kunde göra något romantiskt tsm, men så insåg jag det...hon var ungdom! Jag bestämde mig för att göra slut.

 

Jag beslöt mig för att försöka få pojkarna att bli sams lite, genom att spela TV-Spel! Och det funkade dessutom, de blev lite sams (men inte mycket).

 

På morgonen, klockan 9, bar det av till internatskolan!

     

Som ni kanske kommer ihåg så är Jonas fiskare så han och pappa Luka åkte till en sjö och fiskade.

     

Paddan är ju gigantisk!? När barnen är i skolan och Luka i jobbet så är Lucy ensam hemma, hon blir ju tillslut Bindgalen (simmarna får den humöreffekten om de är hemma för mycket), så en dag beslutar Lucy sig för att åka in till centrum och hitta på nått. Där träffar hon en 4-stjärnig kändis, som hon börjar prata med.

 

De blir inte vänner, men nästan. Jag planerade egentligen att de skulle gå på bio, men Clara hade en balettuppvisning som hela familjen skulle gå på.  

Hon vann en vacker ballerina-trofe! Nästa dag är det dags för Luka's och Lucy's bröllopsdag! De åker på bio; Junikvällar i Simdonien, och äter på bistron.

   

Där hemma så satt tvillingarna (C&J) och buskörde i soffan, de är så söta så jag vill slänga in ett par extra bilder på dem.

                Nån dag senare kom glassbilen förbi så hela familjen fick äta glass som middag!

       

När Clara skulle umgås med sin låtsaskompis (som jag inte gillar -.-) så märkte jag att hon kunde göra ett balett-trick åt den, så det fick hon göra! Dock stod låtsaskompisen i vägen så jag fick ingen bra bild...

   

Då var det dags igen, födelsedag! Dessutom 3 personer (egentligen 4 med Lukas inräknad)...

 

   

Deras egenskaper slumpades som vanligt, Jonas fick Soffpotatis och Clara fick Fostrande. Elmers egenskap slumpades inte, som arvinge måste han ju ha Gillar inte barn egenskapen. Lukas kom hem från internatet, han hade fått egenskapen Ambitiös och inte förlorat nån av sina egenskaper, han fick också fördel i vissa jobb. Jag har bara stylat om Clara hittils, när jag blev klar höll jag på att dö! Hon är SÅ SÅ SÅ SÅ SÅ snygg! Man känner knappt igen henne...

 

 

På bilderna ser man dock inte hur snygg hon är, typiskt...Nåja, kommer göra en photoshot med bara henne nästa gång jag spelar, då får ni se mer av Clara Creme! Hennes rum blev så här:

 

I nästa del åker väl Lukas och Elmer till universitetet...


Av Simmer Nea - 4 maj 2013 12:11

Det visar sig att The Sims 4 kommer annonseras denna måndag!

 

Själv vet jag inte riktigt min åsikt, jag tycker det är synd, då man spenderat mycket pengar på TS3 och så kommer TS4...Det kommer dessutom byta färg från grönt till blått. Vad är er åsikt? Kommentera och rösta i omröstningen!

Av Simmer Nea - 4 maj 2013 11:18

Det har inte hänt så himla mycket i familjen Creme förutom att de har flyttat  

Elmer tog hand om tvillingarna (och lärde Clara gå på pottan) medan hans föräldrar var på en gratissemester i 2 simdagar. Hans bror Lukas var dock inte så intresserad av småsyskonen utan istället så har han börjat busa, han har bl.a: stjält prov, släppt ut 50 000 grodor, kastat ägg på andra simmars dörrar, översvämmat skolan, skolkat och struntat i sina läxor...En dag så åkte han till vårfestivalen istället för skolan.

 

Han har ändå fortfarande lite barnasinne kvar, så han bestämde sig för att leta efter påskägg!

 

Han vann ett gigantiskt påskägg och fann en läskig påskharetomte...Medan det så var Elmer hemma och gjorde sina läxor på sin SimPad(IPad).

 

Vid denna tid hade Lucy och Luka (L&L) kommit hem från sin semester, Lucy tyckte att det var på tiden att hennes son skulle lära sig att köra. Mor&Son... 

 

Eftersom att Elmer är lättlärd så lärde han sig körkonsten fort, dock blev Lucy VÄLDIGT, väldigt stressad!

 

När Lukas kom hem från sin påskjakt så kom Luka ut och skällde ut honom, för allting han gjort...

 

Och då var det ju dags för tvillingarnas födelsedag! Egenskaperna blev slumpade och dessutom ganska bra, Clara fick Älskar värmen och Jonas fick Fiskare. Inte illa! Närbild på deras ansikten:

 

Deras rum blev så här:

   

 

Mor&Dotter 

En kväll bestämde Clara sig för att gräva bland sin brors kostymer, visst blev hon rätt så söt?

 

Lucy bestämde sig för att ta ett lerbad i deras bastu, Elmer och Jonas kände för att delta i bastubesöket!

 

Men samma kväll hände nånting hemskt...Clara började brinna!

 

Hon buggar på bilden,typiskt! 

Jag blev rätt så panik, hon kunde ju dö! Jag bad henne skynda sig till duschen och släcka sig själv men...det var försent! Haha, blev ni lurade? Clara överlevde nog:


Men det var nära! 20 sekunder och hon hade dött!

 

Räddaren blev dock Elmer, han släckte lågorna, medan den lata brandsläckaren drack kaffe på stationen (gissning).

Av Simmer Nea - 4 maj 2013 09:45

Man kanske tror att det är svårt att ladda ner package-filer, men egentligen är det jättelätt! 

Steg 1:

Gå in i din simsmapp, Dokument->Electronic Arts->The Sims 3

Steg 2:

Leta reda på mappen som heter Mods, om du inte har en sån mapp högerklicka och högerklicka och tryck på Nytt->Mapp och namnge den Mods.

Steg 3:

Gå in i Mods mappen och skapa ännu en en mapp som du ska döpa till Package. 

Steg 4:

Nu behöver du en resource-fil. Den kan du ladda upp HÄR utan problem. Sen placerar ni den i Mods-mappen. Simsdeluxe har spelat in en video så ni kan titta på den här.  OBS. Inte min video! 

Nu är dina mappar klara! Fast...man måste ju ladda ner CC (Custom Content) också!

Först måste man ladda ner WinRar, här (tryck bara på den gröna knappen!) 

Steg 1:

Hitta nått du gillar och vill ladda ner! Som exempel kommer jag att använda detta hår från Anubis.

   

Steg 2:

Scrolla ner tills du kommer till Download-knappen (på vissa sidor står det Mediafire), i detta fall väljer jag Without-pins version.

 

Steg 3:

Tryck på Download.package Du kommer nu komma till Mediafire där Anubis (och många fler) laddar upp sina skapelser.

 

Steg 4:

Tryck på DOWNLOAD. Filen kommer nu till ditt skrivbord. Du ska när den laddat klart trycka på den.

   

 

Steg 5:

Nu borde WinRar komma upp (om det inte gör det så kommentera!) och låt nu WinRar stå öppet, öppna din simsmapp och gå in till PackagesDra sen den (ibland de) rätta filerna till din package-mapp. Så nu är det färdigt! Hoppas jag inte förklarade dåligt och hoppas att ni förstod och hoppas att denna guide var till hjälp! :)

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se