livetisims

Alla inlägg under juli 2013

Av Simmer Nea - 10 juli 2013 10:29

Lite länge sen jag tipsade om downloads, så nu är det dags igen! Denna gång blir det leksaker för barn från Around the Sims 3. 

           

Ladda ner

ANNONS
Av Simmer Nea - 9 juli 2013 07:00

Tidinställt inlägg

     

Tvillingarna tillbringade förmiddagen av snöflingedagen åt att vara ute och leka i snön, som ni ser så byggde de en snögubbe och igloo, de gjorde även varsin snöängel.

 

Jessie bjöd över sin son Deandre på "julmiddag", fast middagen var inte en middag utan mer utav en efterrätt...Cookies! De diskuterade till vilket universitet han skulle åka när han blev vuxen och hur hans drömhus skulle vara.

 

Sen var det dags att öppna presenterna, det var ju ett presentparty!

       

Alla blev nöjda och fick vad det önskat sig. Fast Lily och Jessie hade köpt samma present åt flickorna (ett dockhus). 

 

Gillar verkligen bilden ovan, det är Lily och hennes båda döttrar på sidorna, så himla fint!

   

Lily bad även Jessie om en puss under misteln, det är ju tradition liksom?

 

När barnen gått och lagt sig så dansade de lite, kunde det bli bättre...

 

...jo det kunde det!

           

Bröllopet kommer bli på kärleksdagen (våren).

PGC
ANNONS
Av Simmer Nea - 8 juli 2013 17:45

   

När spökeridagen kom så bjöd Lily in ett par vänner på maskerad, hon och Jessie prydde även framgården med pumporna som dom gjort till olika figurer. 

       

Festen blev, tjaa, lyckad. På dom 2 sista bilderna ser ni Jessies söner Evan och Deandre.

 

Med allt husarbete blir Lily snabbt trött, när tvillingarna väl somnat så gick hon ner och tog en tupplur på soffan.

 

It's snowing! 

 

Fast snön smällte bort fort när det började regna...

 

Dags att städa bort efter halloween!

       

Vinter i Aurora Skies... Otroligt vackert med solen, snön och snötäckta träd! 

 

Även fast Lily inte gillar barn spenderar hon mycket tid med sina döttrar. 

   

Det var en hemsk bugg när Mia skulle fylla år, det visade sig vara hennes hår så jag ändrade det och så funkade det och hon blev ett barn. Var väldigt stressad och tänkte: tänk om jag måste börja om hela PGC:n?? *får panik och skriker* Haha, lite överdrivet...

   

Fixade ihop deras rum till ett flickigt rum med en poster på en snygg kändis som de beundrar :P

 

         

När flickorna skulle åka till skolan så ringde deras lärare och berättade att det var snödag och eleverna var lediga. Så Lily tog med sig flickorna till vinterfestivalen. Som ni kanske ser har hennes skrinnskills (skrinnsko-färdighet) inte förbättrats sen sist. Mia besitter ju egenskapen atletisk så hon bestämde sig för att prova åka snowboard...vilket lyckades! Plötsligt kom en tonåringskille och ville dansa med Lily...creepy! Vår arvinge Mikaela skrinnade med sin mor som ni ser på andra bilden.

   

På kvällen så tränade Mia framför teven medan Mikaela bad sin pappa hjälpa henne med läxorna (man får läxor fast det är snödag och ledigt från skolan).

 

Ovanför kan ni se familjefotot och tvillingarns outfits.

Nu kommer lite info: imorgon är jag borta hela dan men tidinställt inlägg kommer svensk tid 7.00 och finsk tid 8.00

PGC
Av Simmer Nea - 7 juli 2013 19:18

Före jag börjar skriva vad som har hänt vill jag berätta er Lilys och Jessies egenskaper. Lilys: arbetsnarkoman, stjärnkvalitet, kattperson, gillar inte barn och konstnärlig. Jessies: modig, oflörtig, atletisk, bokmal och vegetarian. Nu till vad som har hänt!

 

Före födseln så målade Lily en hel del (för att tjäna ihop pengar!).

   

Jessie hann även på ett litet besök till sina söner; Deandre och Evan. Han försökte lära Deandre att prata och sen gav han honom mat och blytte hans blöja. Stackars Deandre och Evan, deras mor är besatt av TV-spel...

 

Tillslut var det dags och det bar av till sjukhuset eftersom att det var Lilys första barn. 2 friska flickor födde hon en regnig kväll. Namnena blev Mia (atletisk, slabbig) och Mikaela (soffpotatis, vänlig). Lily hade fullt upp med huset; städa, ta hand om barn, laga mat m.m, så hon bestämde sig för att säga upp sig från jobbet. Jessie jobbar i affärer, han tjänar 105 simdaler/i timmen, alltså över 600 simdaler per dag! 

   

Björkarna på gården tappade sina löv och det var dags att räfsa!

     

Efter att ha jobbat övertid så åkte Jessie för att skörda lite färska pumpor från höstfestivalen. 5 st fick han, senare på kvällen så skar Jessie och Lily pumporna till olika figurer, riktigt fina blev dom!

   

Dags för tvillingarna att växa upp. Gissa vad? Vi har en arvinge! :D Vilken tur jag har, arvinge på första försöket ;) Mikaela (vänster) är alltså vår arvinge och Mia ärvde en hel del från sin far, så otroligt söta! 

PGC
Av Simmer Nea - 7 juli 2013 18:47

Huset är inte klart (har 3 extra sovrum), men det är klart för simmarna som bor där. 

Utifrån:

 

Köket:

 

Här fattas en bild men den kommer så fort jag får det fixat.

Vardagsrummet:

       

Lily och Jessies sovrum:

   

Badrum 1:

   

Badrum 2:

 

Och flickornas sovrum (ja, det är tvillingsflickor som Lily födde):

    

När dom har fixat ihop lite pengar så ska jag bygga ett staket runt huset och jag ska också fixa till källaren!

PGC
Av Simmer Nea - 6 juli 2013 19:33

Förlåt att det har varit lite tyst på bloggen men jag har varit upptagen med riktiga livet. Har skapat en ny sim, en som jag verkligen gillar! Grundaren i min 3:e och sista PGC, hon heter Lily Abster (märkte först nu att Abster betyder avstå på portugaliska, hehe...).

 

Som ni ser har hon klarblått hår och lila ögon och hon bor i Aurora Skies. Har inte spelat mycket i Aurora Skies, så det ska bli kul att prova på :) Kommer inte ihåg hennes egenskaper, men två av dem är konstnärlig och gillar inte barn (slumpade egenskaper som vanligt). Hon bosatte sig i en liten stuga utanför centrum och inledde karriär i affärer. 

   

En dag efter jobbet när solen sken beslöt Lily sig för att åka till sommarfestivalen. Hon smakade på en slushtrut (stavning?) och skrinnade lite...obalanserat. 

 

Självklart måste hon ju skaffa en man, d.v.s: onlinedejting! Själv gillar jag verkligen onlinedejting funktionen (kom med Årstider), fast säkert hälften av männen där har redan en relation, även den man som jag valde. Han heter Clark nånting? (Otroligt pinsamt att inte komma ihåg hans förnamn...) Han ser i alla fall ut såhär:

 

Har dock ändrat hans hår på bilden, han hade alltså ett annat hår från början.

 

Lily bestämde sig för att bjuda över honom på middag (höstsallad?), de pratade och kom bra överens. 

       

Nästa dag bjöd hon honom till festivalen, där la hon in första stöten och sen rullade det bara på...och sen flyttade de ihop (vad annars liksom?)! Han kom med mycket pengar och jag har ingen aning hur de plötsligt hade 39 000 simdaler? Hur som helst tyckte att det var dags att flytta till ett större/nytt hus. Har hållit på att bygga ett och det är långt ifrån klart, men dock tillräckligt färdigt för att nån ska flytta in. Ni får inga bilder idag men det kommer bilder när huset är tillräckligt dugligt för att vara med på bloggen.

   

Några dagar senare bjöd Lily och hennes pojkvän ut vänner. Lily bjöd ut sin chef (de är goda vänner) och hennes pojkvän bjöd ut sin son Evan Clark. De pratade lite och sen började det regna, typiskt :P 

 

Fast före de åkte hem så upptäckte Lily nånting :O

PGC
Av Simmer Nea - 4 juli 2013 20:48

Tyckte att det var dags för ett inlägg med CAS innehållet som kom med Semesterparadis. (Klicka på bilderna för att få dem större.) 

Hår 

                         

Kläder för kvinnor

                                                               

Kläder för män

                             

Småbarn och barn

                             

Jag vet att simfötterna saknas men var för lat att öppna programmet bara för en bild, hehe...

P.S Imorgon på kvällen är jag borta och jag är kanske borta på lördag också.

Av Simmer Nea - 2 juli 2013 10:12

Med The Sims 3 Semesterparadis kommer det med en ny färdighet, dykarfärdigheten. När din sim förbättrat denna färdighet kan hen söka dykarjobb på bistron, vetenskapsanläggningen och på stadshuset. Detta är ett bra sätt att tjäna lite extra pengar. Exempel på dykarjobb:

   

Hoppas detta inlägg var till hjälp i ditt spel!

Om mig


Hej! Vem du än är simsare, människa eller alien är du välkommen att läsa denna blogg!

Har du en fråga?

10 besvarade frågor

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Vad letar du efter?

Arkiv

Emerald

Andra simsbloggar


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se